Geile amateur darkgirl (33)

Acties

Informatie

darkgirl (33)

Bericht van darkgirl

Hoi, ik ben Darkgirl oftewel Tania, in voor duistere dingen hou er van om te observeren en geobserveerd te worden. Mijn keuze gaat uit naar Dominante mannen. steekwoorden zijn ruig , pervers, wurging, vernedering, zintuigen afnemen, en meer van dit soort dingen ben voor een hoop in als jij mij weet over te halen ben een opstandig!

Informatie over darkgirl

Naam: darkgirl
Leeftijd: 33
Woonplaats: IJsselstein
Ik spreek: NL EN DE
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag pasta en drink graag RODE wijn. Mijn hobbie(s): Mensen observeren. Mijn favoriete muziek is klassiek,trance,top40. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op De Dominante, stille types.... Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is vastgebonden en dan van achteren... en mijn favoriete plekje(s) zijn Me Nek. Bij mannen val ik op hun Heeft een man dat dan :). Piercings: oor,navel,neus,elders. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: lief,trouw,onderdanig. Mijn Sterrenbeeld is waterman. Mooi aan mezelf: Ogen. Mijn levensdoel is: Achter het duisterste komen van mensen ..... Mijn levensmotto is: pijn is fijn, bloed is goed, jeuk is leuk. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Seks met eten. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Video
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou